ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 108064215
Εξαντλημένο
Λαχταρούσαμε να δούμε το ηλιοβασίλεμα στις 'Ανδεις, στα Βραχώδη Όρη, στη Γη του Πυρός. Ανυπομονούσαμε να ακολουθήσουμε τη δίτροχη επική πορεία του θρυλικού επαναστάτη Τσε Γκεβάρα στη Νότια Αμερική. Θέλαμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα μυστήρια των πολιτισμών που σμίλεψαν το ιστορικό παρελθόν της αμερικανικής ηπείρου.
Δίτροχοι κοκισταδόροι της αμερικανικής ηπείρου, περιπλανηθήκαμε σε μια γη μεγάλων, ακραίων αντιθέσεων. Από τον Τροπικό του Αιγόκερου στον Αρκτικό κύκλο και από την Ανταρκτική στον Ισημερινό, απλότητα και μεγαλεία, παρελθόν και μέλλον, απόλυτη εξαθλίωση και υπέρμετρος πλούτος, ταπεινοφροσύνη και υπεροψία συνυπήρχαν στο κάθε αμερικανικό χιλιόμετρο που διανύσαμε.
Ταξιδεύοντας και αποζητώντας μακρινές πατρίδες, διαπιστώσαμε πως εδώ, στα εκτεταμένα όρια της αμερικανικής ηπείρου, ο χρόνος έμοιαζε τόσο λίγος και η γη τόσο μεγάλη!
Είδατε πρόσφατα
-
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Περισσότερα -
HOMO STUPIDUS
Περισσότερα -
ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΠΕΝΤΕ
Περισσότερα -
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ
Περισσότερα -
ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ
Περισσότερα -
ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Περισσότερα -
ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ
Περισσότερα -
GO 1 COMPANION **NEW
Περισσότερα -
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
Περισσότερα -
PARLA CON ME 2 LIBRO (+ ONLINE AUDIO) N/E
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


