ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 108057656
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Αυτό το βιβλίο εκυκλοφόρησε σε πρώτη έκδοση με τον τίτλο "Κοινωνία και Δίκαιο, Θεμελιώδεις έννοιες της Κοινωνιολογίας του Δικαίου και της Πολιτείας" εις την Μαύρη Σειρά" του Εκδοτικού Οίκου Beck.
Ο στόχος είναι να εισαχθεί ο αναγνώστης απλώς σε θεμελιώδεις έννοιες της Κοινωνιολογίας του Δικαίου και της Πολιτείας: κατά τρόπον ώστε τα σημαντικότερα θέματα και οι σημαντικότεροι στοχαστές της να παρουσιασθούν με μια εύληπτη σκεμματική τάξη. Τούτο οφείλει να γίνει, κατά το μέτρο του δυνατού, με τα ίδια τα λόγια εκείνων των συγγραφέων. Αυτός ο τρόπος παρουσιάσεως συνεπάγεται, ότι οι προσωπικές μου αντιλήψεις εκφράζονται δια της επιλογής, της αντιπαραβολής και του υπομνηματισμού των παρατιθέμενων απόψεων.
Όπως ήδη λίαν συχνάκις, έχω και αυτή την φορά χρέος να ευχαριστήσω την κυρία Gertraud Hubner και την κυρία Brigitte Schulze για την πιστή και ακαταπόνητη συνεργασία τους. Τον Βοηθό μου κ. Gunter Miener ευχαριστώ για την επεξεργασία των Πινάκων.
Είδατε πρόσφατα
-
ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙ...
Περισσότερα -
ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ
Περισσότερα -
ΓΙΟΥΠΙ ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ 1 ΜΕ 84 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
Περισσότερα -
ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Περισσότερα -
ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤ...
Περισσότερα -
ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ
Περισσότερα -
1821 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Περισσότερα -
ΕΛΛΗΝΙΚΟ WORD 2016
Περισσότερα -
ΜΙΣΤΙΚΟ
Περισσότερα -
ΤΑΠΕΤΟ GCARPETS CLASSIC ROSE 3536 ΚΡΕΜ ΚΟΚΚΙ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


