ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ 108049297

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Η περιπλοκότητα των προβλημάτων που δημιουργούνται σε διεθνές επίπεδο, λόγω της αποδέσμευσης των εξελίξεων στην οικονομία και της ισχύος που αποκτούν οι πολυεθνικές εταιρείες και ευρύτερα οι global players, θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της έρευνας τα μέτρα που εθνικά κράτη, διεθνικές συσπειρώσεις αλλά και διεθνείς οργανισμοί λαμβάνουν για να επανακτήσουν ένα μέρος του ελέγχου των παγκοσμιοποιούμενων διαδικασιών που ήδη έχουν απολέσει.
Οι συγγραφείς των μελετών του ανά χείρας τόμου δεν εστιάζουν την προσοχή τους στις τρέχουσες διαμάχες του στενώς εννοούμενου πεδίου των διεθνών σχέσεων, ούτε επιχειρούν να καλύψουν όλες τις όψεις της παγκοσμιοποίησης. Η δυναμική της, άλλωστε, αντιστέκεται σε κάθε προσπάθεια εξαντλητικού ορισμού.
Στόχος των συγγραφέων είναι να αναλύσουν επιμέρους πτυχές του φαινομένου της παγκοσμιοποίησης, εστιάζοντας στις τρεις βασικές του συνιστώσες: την οικονομία, την πολιτική και τον πολιτισμό.

Εκδότης : | ΣΙΔΕΡΗΣ Ι. |
Σελίδες : | 494 |
ISBN : | 960-08-300-5 |
Σχήμα : | 17x24 |
Σειρά : | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ |
Έτος έκδοσης : | 2003 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣ...
Περισσότερα -
CONSULTANT 97
Περισσότερα -
Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ
Περισσότερα -
DEBTOCRACY ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ
Περισσότερα -
ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΚΙ
Περισσότερα -
Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΜΥΘΩΝ
Περισσότερα -
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΑΝ
Περισσότερα -
ΓΝΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Περισσότερα -
Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ Γ ΚΑΙ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ
Περισσότερα -
ΙΕΡΗ ΧΟΡΗΓΙΑ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |