ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ 108043473
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Το βιβλίο περιλαμβάνει αυτούσια τα είκοσι επτά (27) συνολικά άρθρα του Γιώργου Μπαλάνου που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό ''Strange'' κατά την περίοδο 1998-2001.
Όταν ο στόχος είναι η κορυφή, κανένας δεν έχει μάτια για να δει το βουνό σαν κάτι παραπάνω από ένα απλό δρόμο για το στόχο.
Και όμως, η κορυφή, με όλη τη μεγαλειώδη αίσθηση της κατάκτησης και με το θαυμαστό πανόραμα του κόσμου που προσφέρει από εκεί ψηλά, δεν είναι παρά η τελική άκρη της πελώριας και φοβερής μάζας του βουνού που απλώνεται από κάτω.
Ακόμη και όταν λέμε ότι ο δρόμος προς τις κορυφές αξίζει περισσότερο κι από την κατάκτησή τους -πράγμα που είναι αλήθεια- ναι, ακόμη και τότε, αφήνουμε στο περιθώριο της σκέψης μας αυτό το ίδιο το βουνό.
Αλλά το βουνό είναι σχεδόν το παν, κάτι πολύ πιο μεγάλο και δυνατό και από το δρόμο και από την κορυφή. Χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε ούτε δρόμος ούτε κορυφή.
Έτσι, αυτό το ίδιο το βουνό θα γίνει τώρα για μας το σύμβολο μιας αληθινά μυστικής και απαγορευμένης γνώσης. Ένα βασικό κλειδί.
Είδατε πρόσφατα
-
ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ
Περισσότερα -
ΑΔΡΑΞΕ ΤΗ ΜΕΡΑ
Περισσότερα -
CANTILENA ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ
Περισσότερα -
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ-Β ΤΟΜΟΣ
Περισσότερα -
SICHER! KURSBUCH & ARBEITSBUCH C1.1 (+ CD) ΒΙ...
Περισσότερα -
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΙ
Περισσότερα -
ΜΥΘΙΣΤΟΡΕΙΝ
Περισσότερα -
ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕ
Περισσότερα -
ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
Περισσότερα -
Ο ΝΟΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ (BOARD BOOK)
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


