ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ 108042735

Παράδοση σε 2-3 μέρες

ΧΗΜΕΙΑ - ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών και τις σύγχρονες εξελίξεις στην τυροκομία.
Σε κάθε περίπτωση, παρατίθενται οι σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές απόψεις και η σχετική πρόσφατη βιβλιογραφία, που επιτρέπουν στον αναγνώστη πλήρη κατανόηση των θεμάτων που παρουσιάζονται.
Η επιλογή των θεμάτων και ο τρόπος της παρουσίασής τους επιτρέπουν την εκτίμηση ότι θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα τόσο αυτών που σπουδάζουν το αντικείμενο της τυροκομίας στα πανεπιστήμιά μας όσο και αυτών που ασχολούνται με την παρασκευή των τυριών στις γαλακτοβιομηχανίες της χώρας μας.

Είδατε πρόσφατα
-
ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ
Περισσότερα -
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΓΡΑΦΟΣ GARMIN VIVOFIT 4 ΜΑΥΡΟΣ (L)
Περισσότερα -
BARBIE WELLNESS - ΤΖΑΚΟΥΖΙ [GJN32] (ΔΩΡΟ ΛΑΜ...
Περισσότερα -
TEMPERED GLASS FOR REALME 12 4G / 13 4G / 12+...
Περισσότερα -
ΜΑΡΜΑΡΟΓΡΑΦΙΑ
Περισσότερα -
EAU DE PARFUM EMPORIO ARMANI DIAMONDS SPRAY ...
Περισσότερα -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΟΨΑΛΙΔΟ BLACK & DECKER GT1...
Περισσότερα -
SAMSUNG DVD-RW SH-S224Q USB 2.0
Περισσότερα -
ΖΩΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Περισσότερα -
Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |