ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ 108042702

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
108042702
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Με πάνω από 150 γευστικότατες συνταγές για επιδόρπια, από παγωτά μέχρι τούρτες και από επιδόρπια με φρούτα μέχρι πτιφούρ, οι "Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια" της Le Gordon Bleu αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τον κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη.
Πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο, με οδηγίες και φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα την κάθε τεχνική και συνταγή, από την πιο απλή ως την πλέον σύνθετη, οδηγεί τον αναγνώστη στο να δημιουργήσει γευστικά και εντυπωσιακά επιδόρπια για κάθε περίσταση.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Εκδότης : | ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ |
Μετάφραση : | ΣΟΚΟΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ |
Σελίδες : | 271 |
ISBN : | 960-8058-34-1 |
Σχήμα : | 18x18 |
Έτος έκδοσης : | 2005 |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
Περισσότερα -
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
Περισσότερα -
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ POP UP-ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ
Περισσότερα -
ΑΓΧΕΜΑΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Περισσότερα -
ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΕΩΣ Ν.4356/2015
Περισσότερα -
ΠΑΡΘΕΝ
Περισσότερα -
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΥΛΟΚΛΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥ...
Περισσότερα -
Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΓΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ
Περισσότερα -
ΕΠΕΙΓΗ
Περισσότερα -
ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |