ΠΙΑΝΟ ΣΤ ΑΣΤΕΡΙΑ 108040906
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Σε όλη την πορεία της ζωής τον θεωρούσε, πως αμαρτία είναι η αμέλεια τον ανθρώπου να υπηρετήσει το ταλέντο, που του χάρισε ο θεός. Αλίμονο σ' αυτόν που θα το αγνοήσει, είναι χαμένος, καταδικασμένος σε αιώνια τιμωρία.
Καταξιωμένος καλλιτέχνης, ο Λευτέρης επιστρέφει μετά από χρόνια στην Κρήτη και αναζητά στα στενά σοκάκια του παρελθόντος ένα κορίτσι, που ξεχασμένο από τον χρόνο περιμένει τον έρωτα, που εκείνος του είχε κλέψει.
Μια γυναίκα πια, που στην ζωή της επικρατούσε ο φόβος, η δειλία, η αστείρευτη προσφορά και έγνοια προς όλους γύρω της, ξεχνώντας μονίμως τον εαυτό της.
Τα γεγονότα της ζωής της συνυφασμένα με την μοίρα της Κρήτης, σημαδεύτηκαν από την Γερμανική Κατοχή, την φτώχεια, την Δικτατορία, την ανάπτυξη και την πνευματική εξέλιξη της αγαπημένης πολιτείας της.
Μια άλλη γυναίκα, η Ισμήνη, τον περιμένει κοντά της με την υπομονή της γης.
Η θεία - Ανθή δεν είχε χώσεις. Είχε την σοφία των απλών ανθρώπων και του είχε τονίσει, να μην αργήσει να επιστρέψει, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι αιώνιοι, για να φέρονται σαν να τους ανήκει η ζωή για πάντα.
| Εκδότης : | ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ |
| Σελίδες : | 160 |
| ISBN : | 978-960-438-055-8 |
| Σχήμα : | 21x14 |
| Μήνας έκδοσης : | Δεκέμβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2007 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΠΙΑΝΟ ΣΤ ΑΣΤΕΡΙΑ
Περισσότερα -
ΜΑΝΤΑΜ ΜΠΟΒΑΡΥ
Περισσότερα -
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ
Περισσότερα -
ΣΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΥΡΙΣΜΑ
Περισσότερα -
Ο ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓ...
Περισσότερα -
ΟΙ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ ΩΣ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ...
Περισσότερα -
MENTORING ΕΚΜΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜ...
Περισσότερα -
ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 1V1 ΤΟΜΟΣ Α
Περισσότερα -
Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


