ΜΙΣΗ ΖΩΗ 108040783
Κατόπιν παραγγελίας από 24/8
Τα βιβλία θα είναι κανονικά διαθέσιμα από τις 24/8.
Σε μια γωνιά της Ινδίας, ο πατέρας του Γουίλι Τσάντραν ζούσε σε σύγκρουση με τον κόσμο -ονειρευόταν μεγαλεία, ζούσε όμως την άθλια ζωή που του καθόρισε η καταγωγή του. Σε μια προσπάθεια να αψηφήσει το παρελθόν, παντρεύεται μια γυναίκα κατώτερης κάστας.
Από αυτή τη δυστυχισμένη ένωση γεννιέται ο Γουίλι Τσάντραν, παράδοξα όμοιος με τον πατέρα του. Ο Γουίλι, με αφέλεια, λαχταράει να βρει κάτι που θα τον τοποθετήσει μέσα αλλά κι έξω από τον κόσμο. Έτσι καταφεύγει στην Αγγλία, στην κοινότητα των μεταναστών του μεταπολεμικού Λονδίνου.
Στην ολοκλήρωση που αναζητάει εναγώνια, ίσως τον οδηγήσει η πρώτη του επαφή με τον έρωτα. Η γυναίκα του, η Αννα, τον πηγαίνει στην πατρίδα της, κάποια πορτογαλική αποικία της Αφρικής, μια χώρα με αδίστακτους επιχειρηματίες και τις απογοητευμένες γυναίκες τους, που ζουν όλοι μες στην αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών της αποικιοκρατίας.
Ένα συγκλονιστικό έργο σπάνιας ευαισθησίας, γραμμένο αριστοτεχνικά και με αίσθηση του χιούμορ. Περιγράφοντας τους χωρίς συναισθηματικό αντίκρισμα έρωτες, παρατηρώντας τις ανολοκλήρωτες, μισές ζωές μας, ο Β. Σ. Νάιπολ φωτίζει με μοναδικό τρόπο μια άλλη όψη της ζωής που μοιραζόμαστε όλοι.
Είδατε πρόσφατα
-
ΜΙΣΗ ΖΩΗ
Περισσότερα -
Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΓΚΡΗΣ
Περισσότερα -
Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ CONVERSE ALL STAR CHUCK TAYLOR OX 35...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ CHATEAU DUHART MILON ROTHSCHILD 4EME GR...
Περισσότερα -
ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΖΩΓΡΑΦΩΝ ΒΙΝΣΕΝΤ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ
Περισσότερα -
BUSINESS ASSIGNMENTS DESKWORK
Περισσότερα -
ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ 20 ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ
Περισσότερα -
ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α. ΚΟΥΜΑΝΟΥΔΗ-ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΛΟΠΙΧΕΙΡΟΣ Τ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


