ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ 108034911

Παράδοση σε 2-3 μέρες

O πόλεμος μόλις έχει τελειώσει. Στη Βενετία, μια πόλη που εδώ περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια και με αγάπη, ο Ρίτσαρντ Kάντγουελ, ένας Αμερικανός συνταγματάρχης, ερωτεύεται με πάθος τη Ρενάτα, μια νεαρή Ιταλίδα κόμισσα με ένα «προφίλ που μπορούσε να ραγίσει τη δικιά σου την καρδιά, αλλά και οποιουδήποτε άλλου».
O Kάντγουελ είναι ένας άντρας σημαδεμένος από τον πόλεμο, που θα μπορούσε να είναι πατέρας της. Όμως τον έχει κατακυριεύσει αυτός ο ανυπόκριτος και δροσερός έρωτας που του προσφέρει η Ρενάτα. Δεν βρισκόμαστε όμως μπροστά σ' ένα παραμύθι. O πόλεμος μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά οι πληγές του δεν έχουν επουλωθεί. Και για μερικούς η πολυπόθητη ειρήνη έρχεται πολύ αργά.
Ένα από τα πιο δυνατά και σπαρακτικά μυθιστορήματα που έγραψε ο Χέμινγουεϊ, με κύριο θέμα την ανικανότητα του ανθρώπου να αιχμαλωτίσει τα χαμένα του νιάτα, το πρώτο που έγραψε μετά το Για ποιον χτυπά η καμπάνα, το οποίο είχε εκδοθεί δέκα χρόνια πρωτύτερα.

Εκδότης : | ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ |
Μετάφραση : | ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ |
Σελίδες : | 320 |
ISBN : | 960-03-4140-0 |
Έτος έκδοσης : | 2006 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ
Περισσότερα -
ΚΡΑΝΟΣ NOLAN N70-2 X SPECIAL N-COM 15 PURE WH...
Περισσότερα -
ΣΠΑΤΟΥΛΑ GP&ME NATURA ΞΥΛΟ (30CM)
Περισσότερα -
ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PLAYGRO ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ TINKLE ...
Περισσότερα -
ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ AMERICAN TOURISTER URBANGROOVE...
Περισσότερα -
TOP TRIUMPH MIX & MATCH BOYFRIEND SSL ΜΠΛΕ ΠΕ...
Περισσότερα -
ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΜΕ ΠΟΥΛΙΕΣ 26CM [2071-9]
Περισσότερα -
ΟΜΠΡΕΛΑ PETIT JOUR PETER RABBIT 92CM
Περισσότερα -
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ 9KG SIEMENS WM12T469GR
Περισσότερα -
JEANS PEPE HATCH 5PKT 32 SLIM RW PM206524CQ42...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |