ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 108022781
Παράδοση σε 2-3 μέρες
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ
Στο βιβλίο εξετάζονται όλα αυτά πού αφορούν την εστιατορική τέχνη: τη σωστή οργάνωση και στελέχωση του χώρου που ονομάζεται εστιατόριο, την εμπορική φιλοξενία, και έχουν να κάνουν με σέρβις, ποιότητα, παράπονα, και οτιδήποτε θα μπορούσε να αφορά γενικά ένα εστιατόριο με προοπτική, αλλά και τις παραμέτρους του.
Γίνεται προσπάθεια να ορισθεί ακριβώς ο όρος A la Carte μέσα από ένα κεφάλαιο που επεξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις και σε εστιατόρια που αποσκοπούν στην ποιότητα, αλλά και τι θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όταν μιλάμε γι' αυτό, όπως και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για σωστή εξυπηρέτηση σε αυτό το θέμα. Ο επισιτισμός και το εστιατόριο ειδικότερα αποτελεί μια βιομηχανία με σημαντική προσφορά στην εθνική οικονομία και τον εθνικό πλούτο.
Περιεχόμενα βιβλίου:Γενικά, Τα Είδη των Εστιατορίων, Κύριοι & Βοηθητικοί Χώροι του Εστιατορίου, Εξοπλισμός του Εστιατορίου, Βασικά Στάδια Τραπεζοκομίας, Τα Γεύματα στο Εστιατόριο, Τρόποι Παρουσίασης των Εδεσμάτων, Εστιατόριο A La Carte με Reception, Ποτά & Οίνοι, Το Προσωπικό του Εστιατορίου, Τα Έντυπα σε ένα Εστιατόριο, Εμπορική Φιλοξενία, Φροντίδα/ Εξυπηρέτηση, Ποιότητα στο Σέρβις, Παράπονα, Διοίκηση Χρόνου σε Ένα Εστιατόριο (Time Management), Αμοιβές.
| Εκδότης : | ΕΛΛΗΝ |
| Σελίδες : | 150 |
| ISBN : | 978-960-286-981-9 |
| Σχήμα : | 17Χ24 |
| Μήνας έκδοσης : | Ιανουάριος |
| Έτος έκδοσης : | 2008 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Περισσότερα -
ΚΛΙΚ! Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Περισσότερα -
ΑΓΙΟΣ ΑΓΥΡΤΗΣ
Περισσότερα -
Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ
Περισσότερα -
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΤΡΑΝΤΑΖΟΦΥΣΟΚΟΥΝΙΕΤΑΙ
Περισσότερα -
ΧΡΥΣΑ ΑΡΛΕΚΙΝ SPECIAL 312 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙ...
Περισσότερα -
ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ
Περισσότερα -
ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΑ
Περισσότερα -
ΑΜΜΟΣ
Περισσότερα -
ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΟ ΕΞΩΗΘΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


