Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 108022306
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για τους φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Ναυτιλία που επέλεξαν το γνωστικό αυτό αντικείμενο στο Γ΄ εξάμηνο σπουδών, ακριβώς πριν από την εκπόνηση της διπλωματικής τους εργασίας.
Η Στρατηγική είναι μια σχεδίαση δράσης που βλέπει 5 χρόνια πιο πέρα. Για το λόγο αυτό αποτελεί ένα δυσχερές έργο καθόσον σ' ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο ο στρατηγικός προγραμματισμός εμπεριέχει μη προβλεψιμότητες, γενικότητες και ασάφειες.
Η καινοτομία του βιβλίου αυτού βρίσκεται στο γεγονός ότι -πέρα από το θεωρητικό πλαίσιο- αναζητήσαμε τη στρατηγική των Ελληνικών Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων στους ίδιους τους Managers δηλαδή τους Έλληνες Εφοπλιστές. Προσπαθήσαμε -αν και όχι ολοκληρωμένα- να απαντήσουμε στο ερώτημα: "Γιατί τέλος πάντων οι Έλληνες υπήρξαν (και είναι) οι πρώτοι εφοπλιστές στον κόσμο;"
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Είδατε πρόσφατα
-
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙ...
Περισσότερα -
ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ
Περισσότερα -
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
Περισσότερα -
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Περισσότερα -
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ TURBO C
Περισσότερα -
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ;
Περισσότερα -
ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
Περισσότερα -
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ...
Περισσότερα -
Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΡΕ 1 ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ
Περισσότερα -
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ 3
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


