ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 108021003

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Η είσοδος της τηλεόρασης στην Ελλάδα έφερε μαζί της και την έννοια της τηλεθέασης, δηλαδή της ποσοτικής εκτίμησης και της ανάλυσης -με βάση κυρίως τα δημογραφικά χαρακτηριστικά- των ακροατηρίων που παρακολουθούν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς και του ακροατηρίου ενός τηλεοπτικού σταθμού, ή και του συνόλου των τηλεοπτικών σταθμών ως προς ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.
Από την απορρύθμιση των ηλεκτρονικών μέσων και μετά, η τηλεθέαση έγινε ένας ιδιαίτερα δημοφιλής όρος, αποκτώντας πλατιά δημοσιότητα, μέσα σε ένα κλίμα αυξανόμενης εμπορευματοποίησης των ΜΜΕ.
Προοδευτικά, η τηλεθέαση αποκτά τα χαρακτηριστικά του εμπορεύματος: ...εμπόρευμα είναι κάθε προϊόν ή υπηρεσία που παράγεται με σκοπό την ανταλλαγή του με χρήμα. Η εμπορευματική ανταλλαγή συνιστά τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε κεφαλαιοκρατικά οργανωμένης αγοράς.
Στα όσα ακολουθούν, θα αναφερθούμε συνοπτικά:

Εκδότης : | ΠΑΤΑΚΗ |
Σελίδες : | 96 |
ISBN : | 978-960-16-2234-7 |
Μήνας έκδοσης : | Φεβρουάριος |
Έτος έκδοσης : | 2007 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ
Περισσότερα -
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΜΟΥ
Περισσότερα -
ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Περισσότερα -
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΟΝ ...
Περισσότερα -
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ HIMED 4060 ARM TYPE PRESS...
Περισσότερα -
ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚ...
Περισσότερα -
ΓΝΗΣΙΟ ΜΕΛΑΝΙ EPSON BLACK ME OEM: T616100
Περισσότερα -
ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ - ΙΣΤΟΡΙΑ - ΣΥΣΤΗΜΑ - ΠΡ...
Περισσότερα -
ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Περισσότερα -
`ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |