ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ 108018648
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Παρά τις προσπάθειές μας για μία ζωή θετική, τα συναισθήματά μας αποτελούν πολύ συχνά πηγή κάθε είδους αρνητικότητας. Για να βιώνουμε λοιπόν με θετικό τρόπο τη ζωή, είναι απαραίτητη η αναγνώριση και η μεταμόρφωση των αρνητικών μας συναισθημάτων, μία μαθητεία που συναντάται σε όλους τους πνευματικούς δρόμους.
Το βιβλίο αυτό του λάμα Γκέντιν Ρίνποτσε αποτελεί μία πραγματεία πάνω στα συναισθήματα και συγκεκριμένα στα πέντε βασικά δηλητήρια επιθυμία-προσκόλληση, θυμός-απέχθεια, άγνοια-αδιαφορία, υπερηφάνεια-ζήλια τα οποία αποτελούν τη βάση των υπόλοιπων συναισθηματικών αναπτύξεων, υποδεικνύοντας παράλληλα μεθόδους προσέγγισης και μετουσίωσής τους.
Καθώς αρχίζουμε να ασκούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση, κατορθώνουμε βαθμιαία να αμβλύνουμε τα αρνητικά συναισθήματα, να τα μεταμορφώνουμε και να αναγνωρίζουμε την ουσιαστική φύση της σοφίας, ώστε να οδηγηθούμε τελικά στο δρόμο προς την Αφύπνιση.
| Εκδότης : | ΑΡΧΕΤΥΠΟ |
| Μετάφραση : | ΓΕΡΟΥΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ |
| Σελίδες : | 112 |
| ISBN : | 960-7928-92-Χ |
| Σχήμα : | 11x17 |
| Σειρά : | ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ |
| Έτος έκδοσης : | 2002 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
Περισσότερα -
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
Περισσότερα -
123 ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ
Περισσότερα -
ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟ 1
Περισσότερα -
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
Περισσότερα -
ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ
Περισσότερα -
ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΑΤΡΙΑΣ ΤΟΡΕΑΔΟΡ
Περισσότερα -
ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ NEF NEF WIRED PURPLE 100X1...
Περισσότερα -
ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
Περισσότερα -
ΑΣΤΕΓΟΙ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


