ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; 108011848

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Από μικρό παιδί στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ παρατηρούσα πάντα τα κορίτσια, τις γυναίκες. Κάρφωνα τα μάτια μου πάνω τους κι απομυζούσα την εικόνα τους, τα χαμόγελα, τις νευρικές κινήσεις των χεριών, τις πιέτες που χόρευαν στις φούστες. Ήταν τόσο πολλές, τόσο όμορφες, τόσο χρωματιστές, που λυπόμουνα τους άντρες τους έτσι που κάθονταν βουβοί κι αφηρημένοι από πάνω τους, κρεμασμένοι από τις χειρολαβές, θαμμένοι κάτω από το γκρίζο και το μπλε των κοστουμιών τους. Τους άφηνα όμως γρήγορα.
Το αίνιγμά τους θα το έλυνα αργότερα. Ξαναγυρνούσα σ' εκείνες. Μιλούσαν. Κάθονταν πάντα δυο δυο και μιλούσαν. Εγώ πάλι σώπαινα.
Πλησίαζα, στεκόμουν δίπλα κι έστηνα αυτί στα μουλωχτά, λες και το 'ξερα πως κάποτε θα επιχειρούσα να μιλήσω εξ ονόματός των... Να τες λοιπόν οι ιστορίες σας, Κατερίνα, Χριστίνα, Ειρήνη.
Μεγάλωσα και κράτησα την υπόσχεση που ποτέ δε σας έδωσα. Τις έγραψα.

Εκδότης : | ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ |
Σελίδες : | 139 |
ISBN : | 960-03-3739-Χ |
Σχήμα : | 14x21 |
Έτος έκδοσης : | 2004 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Περισσότερα -
INVITATION TO A PARTY
Περισσότερα -
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...
Περισσότερα -
ΑΠΑΝΤΑ 6
Περισσότερα -
ΜΑΡΙΝΑ
Περισσότερα -
ΡΟΖ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
Περισσότερα -
ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΛΟΖΟ
Περισσότερα -
BODY SCULPTURE, ΣΟΡΤΣ ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ BB 863 (S)
Περισσότερα -
ΟΙ ΣΙΣΙΛΙΑΝΟΙ
Περισσότερα -
BE OUR GUEST CASSETTE
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |