ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 108011165

Παράδοση σε 4-6 μέρες

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν ιδιαίτερα χρήσιμο οδηγό για όσους έχουν σχέση με τα τρόφιμα, όπως οι επιχειρήσεις τροφίμων, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων, τα μελετητικά γραφεία, οι επιχειρήσεις κατασκευών και πολλοί δημόσιοι φορείς.
Οι Γενικοί Κανόνες Ορθής Υγιεινής Πρακτικής περιγράφουν τα ελάχιστα μέτρα προστασίας, τα οποία θα πρέπει να εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση τροφίμων προκειμένου να διασφαλίζει την υγιεινή των τροφίμων κατά την παραγωγή ή τη διαχείρισή τους. Τα μέτρα αυτά ξεκινούν από την επιλογή της τοποθεσίας της επιχείρησης και αναφέρονται με λεπτομέρεια στις απαιτήσεις σχετικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση του κτιρίου και του εξοπλισμού, στις συνθήκες καθαριότητας και απολύμανσης, στις απαιτήσεις σχετικά με το προσωπικό, τις πρώτες και βοηθητικές ύλες, τα υλικά συσκευασίας και τέλος, γίνεται αναφορά στα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων.

Εκδότης : | UNIVERSITY STUDIO PRESS |
Σελίδες : | 220 |
ISBN : | 960-12-0808-9 |
Σχήμα : | 17x24 |
Έτος έκδοσης : | 1999 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧ...
Περισσότερα -
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ...
Περισσότερα -
ΤΟ ΔΙΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟ
Περισσότερα -
ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Περισσότερα -
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Περισσότερα -
ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
Περισσότερα -
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙ...
Περισσότερα -
25+1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ
Περισσότερα -
Η ΑΝΟΔΟΣ Ο KOBE BRYANT ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝ...
Περισσότερα -
ΟΦΕΙΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |