Login       Google+ Login
Νέος Λογαριασμός Ξέχασα το password Εξέλιξη Παραγγελίας   Περισσότερες Πληροφορίες

Αθλητικά Είδη

  |  

Αναλώσιμα

  |  

Αυτοκίνητο & Μηχανή

  |  

Βιβλία

  |  

Βρεφικά - Παιδικά

  |  

Δώρα

  |  

Είδη Ταξιδίου

  |  

Ένδυση & Υπόδηση

  |  

Εργαλεία & Κήπος

  |  

Ηλεκτρικές Συσκευές

  |  

Ηλεκτρονικά Παιχνίδια

  |  

Ήχος & Εικόνα

  |  

Κάβα

  |  

Καλλυντικά & Αρώματα

  |  

Λευκά Είδη

  |  

Όργανα Γυμναστικής

  |  

Παιχνίδια

  |  

Ρολόγια

  |  

Σπίτι & Διακόσμηση

  |  

Τηλεπικοινωνίες

  |  

Υπολογιστές

  |  

Φροντίδα Υγείας

  |  

Accessories

  |  

Gadgets

  |  

Pet Shop

  


 
   


ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
 17.25 € 


ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
MANAGEMENT
  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Έκπτωση:  19.17 €  -  10%  =  17.25 €
 
   
108003712:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

 

Γενική Περιγραφή

Αναλυτικά Χαρακτηριστικά

Σχετικά Προϊόντα
 

Στις δεκαετίες του 1970 - 1980 και στις αρχές του 1990, ο τουρισμός μας είχε σημαντική ανάπτυξη και μαζικότητα γεγονός που απορρέει κυρίως από τη συμπίεση των τιμών. Η οργάνωση και οι τεχνικές λειτουργίας των εστιατορικών χώρων, που είχαν γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη κατά την περίοδο του μεσοπολέμου στη Δυτική Ευρώπη και την Αμερική, άρχισε να φθίνει εξαιτίας της ανάγκης προσαρμογής στα δεδομένα του μαζικού τουρισμού. Ο τουρισμός όμως αυτός έγινε ανάγκη ζωής για τον εργαζόμενο μετά τον Β1 Παγκόσμιο πόλεμο.

Παράλληλα έγινε επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας και άλλων μορφών εστιατορικών χώρων, εκτός του κλασικού, με ανάλογες τεχνικές και όρους λειτουργίας, που δεν αποτελούν κάτι εντελώς ξεχωριστό αλλά είναι η προσαρμογή στα νέα δεδομένα όλων των κανόνων της θεωρίας και της πρακτικής του καλού service.

Στα κεφάλαια του βιβλίου αυτού γίνεται προσπάθεια κατανομής του θεωρητικού μέρους του γνωστικού αντικειμένου Οργάνωση - Λειτουργία - Διαχείριση εστιατορικών μονάδων. Επίσης αναλύει το εστιατόριο σαν μονάδα παραγωγής και διάθεσης προϊόντων με στόχο το κέρδος, δηλαδή μια οικονομική μονάδα με ποικίλα προβλήματα οργανωτικής αλλά και οικονομικής φύσεως.

Οι παράγοντες που συνθέτουν κάθε μορφής εστιατορικό χώρο σαν αυτόνομη οικονομική μονάδα και βασικό κλάδο εκμετάλλευσης ξενοδοχειακής επιχείρησης, είναι; ο χώρος, ο εξοπλισμός, το ανθρώπινο δυναμικό, οι πρώτες ύλες και οι τεχνικές παραγωγής, διάθεσης και οικονομικού ελέγχου αυτών των διαδικασιών.
Τους συντελεστές αυτούς θα προσπαθήσω στα μέτρα των δυνατοτήτων μου, να παραθέσω αξιολογημένους με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους οργάνωσης και διοίκησης των επιχειρήσεων.

Παράλληλα επιζητώ την εποικοδομιτική κριτική, από την πλευρά κυρίως των συναδέλφων αλλά και του αντίστοιχου επιχειρησιακού κόσμου. Οι κριτικές αυτές και οι τυχόν επισημάνσεις, είμαι σίγουρος ότι θα το βελτιώσουν στο μέλλον. Προς το παρόν, ελπίζω ότι θα καλύψει ένα κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία και θα βοηθήσει τον άπειρο επαγγελματία και τον σπουδαστή αυτής της κατεύθυνσης.


Δείτε περισσότερα στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και στην υποκατηγορία MANAGEMENT
      
  Σύνολο Ψήφων: 0


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:     

Management

   

Αγροτική Οικονομία

   

Γενικά

   

Διάφορα

   

Λογιστική

   

Μάρκετινγκ

   

Μελέτες

   

Μίκρο-Μάκρο Οικονομία

   

Μαθηματικά

   

Τουρισμός

   

Χρηματοοικονομικά

   

Πολιτική Οικονομία

 
 

Καθαρισμός της λίστας Last View


 

 

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 108003712 ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
17.25 MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
0 0 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο
0.00 €

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List


Τι θα θέλατε να προσθέσουμε / βελτιώσουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
  
1. Προσθήκη προϊόντων super market
2. Γραφιστική ανανέωση
3. Καλύτερη εξυπηρέτηση
4. Φθηνότερες τιμές
5. Προσθήκη και άλλων brands