Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
To top
Λογοτεχνία
Παιδική Βιβλιοθήκη
Επιστήμες
Εκπαίδευση
Προσωπική Φροντίδα
Υγεία-Διατροφή
Προσωπική Βελτίωση
Σεξουαλική Αγωγή
Χόμπυ-Σπορ
Αλλα Θέματα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ (MENU) ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 108003710

Χωρίς αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ (MENU) ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST

Εξαντλημένο

 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ (MENU) ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
108003710
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στα πλαίσια της οργάνωσης και λειτουργίας των επισιτιστικών επιχειρήσεων (Εστιατόρια - Bars) και με δεδομένο ότι έχουν μεγάλη ανάπτυξη τις τελευταίες δεκαετίες, έχει προκύψει η ανάγκη του προγραμματισμού και της σωστής σύνθεσης των εδεσματολογίων (Menus) είτε αυτά απευθύνονται σε μεμονωμένους πελάτες (individuels) με τη μορφή του τιμοκαταλόγου (Menu a la Carte), είτε σε ομάδες πελατών (Groups) με τη μορφή της απλής κάρτας (Table d' Hote).

Η σωστή, εντός ή εκτός εισαγωγικών, σύνθεση αυτών των εδεσματολογίων βασίζεται σε διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα μεταξύ των οποίων η διαιτητική επιστήμη και η τεχνολογία της σύνθεσης και παρουσίασης των "Menus" σαν πτυχή της Ξενοδοχειακής Εστιατορικής διοίκησης (Hotel and Restaurant Management).
Αυτά τα δύο γνωστικά πεδία προσπαθεί να παρουσιάσει συνοπτικά το βιβλίο αυτό στα δύο μέρη που το συνθέτουν.
Μέχρι πρότινος η διάταξη ενός εδεσματολογίου (Menu) αντιμετωπιζόταν όχι με τη δέουσα προσοχή για να μην πω με προχειρότητα και με υποκειμενικές επιλογές που δεν βασίζονταν σε επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να "χωλαίνουν" ως προς:

Τις επιλογές από πλευράς διατροφικών αναγκών.
Τη σειρά παράθεσης σύμφωνα με τους διαιτητικούς και δεοντολογικούς κανόνες.
Την αισθητική παρουσίαση και γραπτή διατύπωση.
Τις οικονομικές παραμέτρους κ.λπ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Εκδότης : INTERBOOKS 
Σελίδες : 360 
ISBN : 960-390-167-9 
Έτος έκδοσης : 2006 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0

Είδατε πρόσφατα

Το καλάθι σας είναι άδειο

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση