ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ 108003107
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία πρώτη προσπάθεια να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία όσον αφορά στη δραστηριότητα των Συγχωνεύσεων και Εξαγορών (Σ&Ε). Καλύπτει τις βασικές έννοιες των Σ&Ε, εξετάζει τις διάφορες επιστημονικές θεωρίες εξήγησής τους με μία ταυτόχρονη επισκόπηση των ευρημάτων της διεθνούς ακαδημαϊκής εμπειρικής έρευνας σχετικά με την οικονομική αποτελεσματικότητά τους. Μία ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στις τεχνικές αποτίμησης επιχειρήσεων που συνιστούν η χρηματοοικονομική θεωρία και η διεθνής επιχειρηματική πρακτική.
Παράλληλα, το βιβλίο εξετάζει ορισμένα θέματα, όπως οι διάφορες στρατηγικές εξαγοράς και αμύνης εκ μέρους των εμπλεκομένων επιχειρήσεων, ο τρόπος πληρωμής και το φαινόμενο της αραίωσης των κερδών ανά μετοχή στην περίπτωση της ανταλλαγής μετοχών, καθώς και ορισμένα θέματα λογιστικού χειρισμού (I.F.R.S. 3) και ελληνικού νομικού πλαισίου.
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται κατά πρώτον στους φοιτητές Χρηματοοικονομικών Τμημάτων και κατά δεύτερον σε Στελέχη Επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν μία γνώση των ανωτέρω θεμάτων.
| Εκδότης : | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ-ΛΟΓΟΣΟΦΙΑ |
| Σελίδες : | 250 |
| ISBN : | 978-960-89374-2-0 |
| Σχήμα : | 17x24 |
| Μήνας έκδοσης : | Απρίλιος |
| Έτος έκδοσης : | 2007 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ
Περισσότερα -
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Περισσότερα -
ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑΣ
Περισσότερα -
Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ
Περισσότερα -
Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΛΕΝΗ
Περισσότερα -
ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ-Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Τ...
Περισσότερα -
ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ
Περισσότερα -
GET SET GO A TEACHERS/GREEK
Περισσότερα -
Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΡΟΥΝΤ
Περισσότερα -
Η ΝΕΟΘΕΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


