ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΙΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 108002330
Εξαντλημένο
Είμαστε στον Σεπτέμβριο του 1974, λίγο μετά την πτώση της δικτατορίας. Ο δικηγόρος Ανδρέας Οικονόμου (πρωταγωνιστής και στο Χαμένο Παιχνίδι - που διαδραματίζεται λίγες μέρες μετά την επιβολή του καθεστώτος της 21ης Απριλίου) βρίσκεται για σύντομες φθινοπωρινές διακοπές σε μια λουτρόπολη και στην Πανσιόν πολυτελείας 'Απόλλων'. Στην Αθήνα ετοιμάζονται τα νέα πολιτικά κόμματα για τις πρώτες ελεύθερες εκλογές, ενώ οι λογαριασμοί με το παλιό καθεστώς παραμένουν ανοιχτοί.
Την ησυχία της Πανσιόν θα τη διαταράξουν δύο φόνοι, εμπλέκοντας τον Οικονόμου με την υπόγεια πολιτική δράση της δικτατορικής περιόδου.
Καλείται ο υπομοίραρχος Σκιαδαρέσης, ο οποίος αμέσως απευθύνεται στην ΚΥΠ: " Υπόνοιες για ανάμειξη ανθρώπων του προσφάτου καθεστώτος. Πρώην αξιωματούχος νεκρός. Δεύτερο θύμα γυναίκα και πολλοί μάρτυρες της καλής κοινωνίας σε μια Πανσιόν, όπου κυκλοφορούνε πούστηδες και ένας αλλοδαπός, Εγγλέζος, πιθανόν πρεζάκιας. Α, κι ένας λεγόμενος αντιστασιακός που με απειλεί υποστηρίζοντας ότι επί Επαναστάσεως του αφαίρεσαν το διαβατήριο, αλλά οι καιροί άλλαξαν και να στρέψω την έρευνά μου στα πρωτοπαλίκαρα των υπόδικων χουντικών λουμπιναδόρων. Τι να κάνω;".
Είδατε πρόσφατα
-
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΙΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ
Περισσότερα -
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 21Ο...
Περισσότερα -
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΜΟΣ 1
Περισσότερα -
ΓΚΡΙΖΑ ΠΟΛΗ
Περισσότερα -
ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ
Περισσότερα -
ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ
Περισσότερα -
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΗΣ
Περισσότερα -
ΑΥΓΟΤΡΟΦΗ ORLUX GOLD PATEE HONEY FUSION (250G...
Περισσότερα -
JUST GRAMMAR B2 GREEK EDITION
Περισσότερα -
21+1 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΑΠΟ ΤΗ Ζ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


