\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΤΑ ΑΒΓΑ
(108002200)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Για πρώτη φορά στα ελληνικά το βιβλίο «Τα Αβγά», του καταξιωμένου chef Michel Roux, από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme, εγκαινιάζει τη νέα σειρά βιβλίων Μεγάλοι Chefs του Κόσμου. Ο Michel Roux είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Το εστιατόριο του The Waterside Inn στο Bray αξιολογείται με τρία αστέρια Michelin εδώ και 21 καταπληκτικά χρόνια. Έχει τιμηθεί με αναρίθμητες βραβεύσεις και διακρίσεις, επίτιμος διδάκτορας μαγειρικής τέχνης του Πανεπιστημίου Johnson & Wales των Η.Π.Α. το 2002, ενώ διατελεί σύμβουλος γαστρονομίας για την Celebrity Cruises και την British Airways. Έχει εμφανιστεί σε δύο τηλεοπτικές σειρές της Μεγάλης Βρετανίας και έχει γράψει αρκετά βιβλία μαγειρικής μεγάλη επιτυχία. Ο Michel Roux, ένας άνθρωπος με πάθος για τις διαφορετικές κουζίνες, είναι ο ιδανικός συγγραφέας για να δει με μια νέα, φρέσκια ματιά ένα από τα πιο παλιά τρόφιμα, το αβγό. «Σέβομαι και θαυμάζω το αυγό για την εντυπωσιακή του ικανότητα να αποδίδει εξαιρετικά σε όλες τις μορφές μαγειρέματος. Κατά την άποψή μου το αβγό είναι ένα υποτιμημένο τρόφιμο, που συχνά επισκιάζεται από άλλα ακριβότερα συστατικά πολυτελείας. Έτσι λοιπόν αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για μένα να γράψω ένα βιβλίο για αυτό το πιο εύθραυστο και ανυπεράσπιστο τρόφιμο απ όλα, για να απονείμω στο αβγό την τιμή που του αξίζει». Το αβγό αποτελεί το πιο πλήρες και απλό τρόφιμο, είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως σε αρκετές παρασκευές, κυρίως γρήγορων γευμάτων, ενώ αποτελεί έξυπνη λύση για βραδινές συγκεντρώσεις με φαγητό. Είναι επίσης το αγαπημένο συστατικό των ζαχαροπλαστών και των σεφ επιδορπίων. Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου αναπτύσσεται γύρω από μια μέθοδο μαγειρέματος των αβγών, από το βράσιμο, το τηγάνισμα, το ποσάρισμα, τα «ον κοκότ» και τα «σκραμπλ», ως τη δημιουργία της τέλειας ομελέτας, κρέπας, μαρέγκας, κρέμας και σουφλέ. Κλασσικές συνταγές όπως η σάλτσα ολλανδέζ, τα αβγά μπενεντίκτ και το σουφλέ λεμόνι, αποκτούν μια νέα μοντέρνα διάσταση, ενώ παράλληλα οι αυθεντικές συνταγές του Michel προάγουν νέους συνδυασμούς γεύσεων κι ένα ελαφρύτερο, απλούστερο ύφος μαγειρέματος. Εικονογραφημένο με καταπληκτικές φωτογραφίες και σχεδιασμένο σ ένα σύγχρονο, σαφές και ευκολοδιάβαστο ύφος, «τα Αβγά» έχουν όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα μεγάλο κλασικό βιβλίο μαγειρικής. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|