Ο ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ 108001392

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Καλοκαίρι του 2003. Ο πρωτοφανής για τα δεδομένα της Γαλλίας καύσωνας, προκαλεί το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων, κυρίως ηλικιωμένων.
Ο Αλαίν Κολμόν είναι ένας πενηντάχρονος χήρος με πολλά προβλήματα: μια κόρη παραμορφωμένη από ατύχημα, έναν πατέρα που πάσχει από Αλτσχάιμερ, ένα επάγγελμα που δεν τον ικανοποιεί πλέον, σοβαρές οικονομικές δυσχέρειες. Για τον Αλαίν, ο καύσωνας θα μετατραπεί σε σκέτο εφιάλτη, όταν η μοίρα του θα διασταυρωθεί με τον Ντανιέλ, έναν άστεγο επαίτη που για να επιβιώσει αποφασίζει να ληστεύει ανύποπτους πολίτες. Οι ζωές των δύο κεντρικών ηρώων, που έχουν κοινό παρονομαστή την κακοτυχία, θα διασταυρωθούν με απρόσμενο τρόπο, λες και κάποιο σαρκαστικό πεπρωμένο θέλει να αποδείξει πως η ζωή μπορεί να ξεπεράσει κάθε φαντασία.
Ο Τιερύ Ζονκέ, με απαράμιλλη αφηγηματική τέχνη, συνεπαίρνει τον αναγνώστη σ' ένα νουάρ μυθιστόρημα γεμάτο απρόσμενες ανατροπές ως την τελευταία σελίδα. Σκληρό, ωμό ενίοτε, αλλά αντικρίζει την πραγματικότητα ως έχει, αγγίζοντας τα όρια της κοινωνικής μελέτης.

Εκδότης : | ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ |
ISBN : | 978-960-03-4398-4 |
Σχήμα : | 13x21,5 |
Μήνας έκδοσης : | Ιούνιος |
Έτος έκδοσης : | 2007 |

Είδατε πρόσφατα
-
Ο ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ
Περισσότερα -
ΕΝΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ
Περισσότερα -
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ CAMPER DRIFT TRAIL K800548-012 ΜΑΥΡ...
Περισσότερα -
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Περισσότερα -
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΟΛΑΡΟ KVP ΕΛΙΣΑΒΕΤΙΑΝΟ KONG CL...
Περισσότερα -
ΡΕΜΠΡΑΝΤ
Περισσότερα -
Τ3
Περισσότερα -
ΣΕΣΟΥΑΡ 750W ESPERANZA EBH003K AURORA BLACK
Περισσότερα -
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |