Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
To top
Λογοτεχνία
Παιδική Βιβλιοθήκη
Επιστήμες
Εκπαίδευση
Προσωπική Φροντίδα
Υγεία-Διατροφή
Προσωπική Βελτίωση
Σεξουαλική Αγωγή
Χόμπυ-Σπορ
Αλλα Θέματα

ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ISO 22000 108000001

Χωρίς αξιολογήσεις
Παράδοση σε 2-3 μέρες
ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ISO 22000
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST

Παράδοση σε 2-3 μέρες

 20.21 € 
Ελάχιστη 30 ημερών 22.46€ 
Προτεινόμενη λιανική 22.46 € 
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >

ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ISO 22000
108000001
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η Οινοτεχνία, η τέχνη παραγωγής οίνου, είναι ιδιαίτερα ελκυστική και δημοφιλής στην εποχή μας και αυτό φαίνεται από το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τη γευσιγνωσία, τις ποικιλίες οίνων αλλά και για πιο τεχνικά ζητήματα, όπως οι μέθοδοι οινοποίησης. Ειδικότερα τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στα οινοποιεία, επιμορφώνονται διαρκώς στη νέα εφαρμοσμένη τεχνολογία του κλάδου.

Στη δεύτερη επικαιροποιημένη έκδοσή του, το ομώνυμο βιβλίο επιδιώκει να μεταδώσει αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του, την "επιστήμη του κρασιού στην πράξη". Περιέχει ενημερωμένες, πρακτικές πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν σε καθημερινή βάση όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την οινοπαραγωγή. Στην πρώτη ενότητα δίνονται απαραίτητα στοιχεία για το γλεύκος και το κρασί, την αλκοολική ζύμωση, τα συστατικά του σταφυλιού, τις οξύτητες και τον αλκοολικό βαθμό. Η δεύτερη ενότητα ενημερώνει για τους τύπους και τις κατηγορίες κρασιών, την ερυθρή και λευκή οινοποίηση, ενώ η τρίτη πληροφορεί για τις διαδικασίες μετάγγισης και διαύγασης, τα φαινόμενα θολωμάτων, ασθενειών, τις μεθόδους σταθεροποίησης και παλαίωσης του κρασιού και την εμφιάλωση. Παρουσιάζονται οι αρχές του συστήματος διασφάλισης ποιότητας HACCP και οι απαραίτητες μετρήσεις-αναλύσεις στο γλεύκος και το κρασί. Τέλος, περιλαμβάνονται χρήσιμες πληροφορίες για το ISO 22000, το νέο διεθνές πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

Η "Οινοτεχνία" φιλοδοξεί ν' αποτελέσει εύχρηστο "ευρετήριο" απαραίτητων γνώσεων για επαγγελματίες οινοποιούς, επιστήμονες, σπουδαστές, τεχνικούς και φίλους του οίνου, που θέλουν να κατατοπιστούν γρήγορα και υπεύθυνα στα νέα δεδομένα της οινολογίας.

Γευθείτε τα μυστικά του οίνου που ευφραίνει καρδίαν, ξεκινώντας από...τις σελίδες της Οινοτεχνίας.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Εκδότης : ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 
Σελίδες : 296 
ISBN : 978-960-351-728-3 
Σχήμα : 17x24 
Μήνας έκδοσης : Απρίλιος 
Έτος έκδοσης : 2008 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0

Είδατε πρόσφατα

Το καλάθι σας είναι άδειο

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση