ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ EVERLAST EVL SIDE ΧΑΚΙ (43) 138139162

Εξαντλημένο
Κομψές σαγιονάρες από την Everlast, ιδανικές για όλες τις χρήσεις. Για την παραλία, για την πισίνα, για τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου, ακόμα και για μια causal εμφάνιση. Συνδυάζοντας λουράκι από απαλή πολυουρεθάνη και σόλα από αφρό EVA, οι σαγιονάρες SIDE εξασφαλίζουν ανάλαφρη άνεση, αντικραδασμική προστασία και σταυερά πατήματα. Διακοσμούνται με με διπλή ρίγα, λογότυπα Everlast και εντυπωσιακά σχεδια camouflage στο πέλμα.
Το 1910 στο Bronx, της Νέας Υόρκης, ο 17χρονος Jacob Golomb, γιος ράφτη και φανατικός κολυμβητής, απογοητευμένος από την μικρή ανθεκτικότητα των μαγιό της εποχής, άνοιξε μια βιοτεχνία με σκοπό να παράγει μαγιό που εγγυόταν ότι θα κρατούσαν για περισσότερο από ένα χρόνο. Ονόμασε με περηφάνια το προϊόν και την εταιρεία EVERLAST. Τα μαγιό του μπορεί να μην άντεξαν στον χρόνο αλλά το όνομα έμεινε. Στην πορεία η εταιρεία μετατράπηκε σε κατάστημα που πωλούσε αθλητικό εξοπλισμό έως το 1917, όπου ένας νεαρός πυγμάχος με το όνομα Jack Dempsey γνώρισε στον Jacob Golomb, το άθλημα του box. Ο Dempsey του ζήτησε να κατασκευάσει προστατευτικές κάσκες που θα κρατούσαν για περισσότερο από 1 μέρα εντατικής προπόνησης στο ρινγκ και ο Golomb ανταποκρίθηκε. 2 χρόνια μετά ο Dempsey κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο βαρέων βαρών με γάντια Everlast. Η εταιρεία έγινε γρήγορα το κέντρο του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο και τις επομενες δεκαετίες εξαπλώθηκε και σε άλλα είδη πολεμικών τεχνών. Θρυλικοί πρωταθλητές του παρελθόντος όπως ο Jack Dempsey και ο Sugar Ray Robinson αλλά και σημερινοί superstars όπως ο Benson Henderson και ο Canelo Alvarez, έχουν συνδέσει το όνομά τους με την Everlast μαζί με ολόκληρες γενιές αθλητών. Με κύρια χαρακτηριστικά την δύναμη, την αφοσίωση και την αυθεντικότητα, η Everlast αποτελεί απαραίτητο συστατικό ζωής για κάθε λάτρη των πολεμικών τεχνών.

Είδος : | Σαγιονάρα |
Προτεινόμενα αθλήματα : | Beachwear, Υγρός στίβος, Sportswear |
Υλικό κατασκευής : | |
τεχνολογία κατασκευής : | EVA: To EVA είναι ελαφρύ και εύκαμπτο υλικό το οποίο συμπιέζεται πολύ γρήγορα επιτρέποντας την άμεση απορρόφηση των κραδασμών. |
Χρώμα : | Χακί camo |

Είδατε πρόσφατα
-
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ EVERLAST EVL SIDE ΧΑΚΙ (43)
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ CAMPUS EVOLUTION ΜΑΥΡΟ/ΠΡΑΣΙΝΟ/ΚΟΚΚΙ...
Περισσότερα -
ΣΤΡΩΜΑ ΥΠΝΟΥ BESTWAY PREMIUM QUEEN ΔΙΠΛΟ ΜΑΥΡ...
Περισσότερα -
T-SHIRT FUNKY BUDDHA FBM003-009-04 ΧΑΚΙ (S)
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS PERFORMANCE RESPONSE SUPER ΜΑ...
Περισσότερα -
TOP VERO MODA VMESTHER 10247380 ΜΑΥΡΟ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ CAMPUS EVOLUTION ΠΡΑΣΙΝΟ (UK:7, EU:4...
Περισσότερα -
ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ HELLY HANSEN STOCKHOLM BACKPACK...
Περισσότερα -
JANSPORT ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΑΚΟΣ EICHORN-60 ΓΚΡΙ
Περισσότερα -
DOLCE & GABBANA THE ONE, EAU DE PERFUME SPRAY...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |