\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
(108117984)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ Τι κάνει κάποιον να αφιερώσει τη ζωή του στο φαγητό και τη γαστρονομία; Από την μεταπολεμική Ελλάδα στο Λονδίνο της δεκαετίας του '60, από τα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης στο αριστοκρατικό εγγλέζικο boarding school, στο Παρίσι, κι από κει στο Νιού Τζέρσευ, στο Ισραήλ, πίσω στην Αθήνα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, στη Γλασκώβη, και μετά στην ακαδημαϊκή ζωή του Κέιμπριτζ παρακολουθούμε τον Αλβέρτο Αρούχ να μεγαλώνει, να σπουδάζει, να επαναστατεί, να ερωτεύεται, να γίνεται πατέρας, να ξαναερωτεύεται, να γίνεται καθηγητής Οικονομικών. Σε κάθε πόλη και χωριό, από φοιτητής ακόμη, αναζητά και ανακαλύπτει την τοπική κουζίνα, μαγειρεύει, πειραματίζεται και καταγράφει τη γεύση, την αίσθηση που αφήνει κάθε ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Μια γεμάτη ζωή μέσα από γευστικές μνήμες και μυρωδιές. που καθόρισαν την προσωπικότητα του συγγραφέα. Κι εκείνος με τη σειρά του, ως Επίκουρος, μέσα από την αρθρογραφία του, αλλά και την επαφή του με τα εστιατόρια, τους νέους μάγειρες, τους παραγωγούς, διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτό που σήμερα λέγεται Νέα Ελληνική Κουζίνα. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|