\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
(108113692)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η πρώτη ενότητα του βιβλίου περιλαμβάνει ιστορικά στοιχεία για το τσίπουρο με τη σχετική Νομοθεσία, τα συστατικά και τις βλαβερές ουσίες που περιέχονται σ αυτό, την απόσταξη και τη διαδικασία της παρασκευής του, τη γευσιγνωσία και τον συνδυασμό του με τις τροφές. Διαχωρίζουμε το παραδοσιακό τσίπουρο των αμπελουργών από το τσίπουρο αποσταγματοποιίας και δίνουμε μεγάλη σημασία στις επικίνδυνες ουσίες που βλάπτουν την υγεία των καταναλωτών. Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η ποιότητα στο τσίπουρο, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000 για ασφαλή προϊόντα, που στηρίζεται στη μεθοδολογία και στις αρχές του HACCP της επιτροπής FAO/WHO Codex Alimentarius. Προβλέπονται διαδικασίες για την αντιμετώπιση των βιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων στην παραγωγή του τσίπουρου, έτσι ώστε να παρέχει ασφάλεια στους καταναλωτές. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|