Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λογοτεχνία
Παιδική Βιβλιοθήκη
Επιστήμες
Εκπαίδευση
Προσωπική Φροντίδα
Υγεία-Διατροφή
Προσωπική Βελτίωση
Σεξουαλική Αγωγή
Χόμπυ-Σπορ
Αλλα Θέματα
1 αξιολογήσεις
Παράδοση σε 4-6 μέρες
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
  • ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
Π.Τ.Λ:23.32 € 
μόνο 20.99 € 
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ
(108064092)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ

Το να γνωρίζουμε τα πάντα για την επεξεργασία των τροφίμων είναι αδύνατο ούτε είναι αυτό το πνεύμα του παρόντος βιβλίου. Οφείλουμε όμως να γνωρίζουμε τα βασικά σημεία της διατροφής μας, δηλαδή τη σύσταση των τροφών, τα θρεπτικά συστατικά, τα ανόργανα άλατα και τις βιταμίνες που εμπεριέχουν, τις αλλοιώσεις που υφίστανται, τη συντήρησή τους και τη διαιτητική τους συμπεριφορά.

Στη μελέτη του "Περί διαίτης υγιεινής" ο Ιπποκράτης δίνει σαφείς οδηγίες για την κατανάλωση τροφίμων ανάλογα με την εποχή του έτους, το φύλο και την ηλικία. Η επιμόλυνση των τροφών από μικρόβια στο Μεσαίωνα προκάλεσε επιδημίες τυφοειδούς πυρετού και χολέρας που αφάνισαν εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο καταναλωτής κυριολεκτικά αγνοεί τι καταναλίσκει. Δεν γνωρίζει για παράδειγμα ότι η σύνθεση σε λίπος ενός "βιομηχανικού αυγού" δεν έχει καμία σχέση με αυτήν της κότας που βόσκει στην εξοχή, ότι το μαύρο ψωμί με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες έχει υψηλότερη διατροφική αξία από το λευκό. Η ποσότητα, η εμφάνιση, η γεύση και το άρωμα δεν εξαρτώνται πια από το σπόρο, το έδαφος, τον καιρό, το πότισμα αλλά από τις παρεμβάσεις στο γενετικό κώδικα του φυτού ή του φρούτου.

Στις σελίδες του βιβλίου αυτού θα διαπιστώσετε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια στο να δοθούν με απλότητα οι έννοιες και να γίνει κατανοητό από όλους. Δώσαμε μεγάλη σημασία στα βασικά σημεία των τροφών, χωρίς να αγνοήσουμε τις τάσεις της σημερινής εποχής και κατά το πόσο είναι εφικτό αυτά που γράφουμε να κατανοηθούν καi να πραγματοποιηθούν.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Εκδότης : INTERBOOKS 
Σελίδες : 344 
ISBN : 978-960-390-192-1 
Μήνας έκδοσης : Σεπτέμβριος 
Έτος έκδοσης : 2007 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 1
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση