\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
(108047774)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ Το βασικό υλικό του βιβλίου αυτού έχει γραφτεί για τη στήλη "Κουβέντες του Τραπεζιού", που δημοσιεύεται κάθε βδομάδα στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Οι συνταγές που διάλεξα να περιλάβω είναι εκείνες που τις μαγειρεύω συχνά ή θα μου έκανε κέφι να φάω. Έτσι, θα δείτε, για παράδειγμα, πως έχω λιγότερα φαγητά με κρέας και πολύ περισσότερα με λαχανικά, μια και ποτέ δεν μαγειρεύω κρέας περισσότερο από μια-δυο φορές τη βδομάδα. Κάτω από κάθε συνταγή θα βρείτε μια πρόταση για το είδος του κρασιού που συνδυάζεται καλύτερα με το κάθε φαγητό ή γλυκό. Το δύσκολο έργο του παντρέματος φαγητού και κρασιού ανέλαβαν οι οινολόγοι Γιάννης Παρασκευόπουλος και Αλέξανδρος Μεγαπάνος, μια και εγώ είμαι ακόμα μαθητευόμενη στον τομέα αυτό. Στα κομμάτια που προηγούνται από κάθε ενότητα συνταγών συγκέντρωσα πληροφορίες -χρήσιμες και άχρηστες- για την καταγωγή, την εξέλιξη, τη χρήση διαφόρων πρώτων υλών, αλλά και αναζητήσεις για τις ρίζες σύγχρονων φαγητών, που συχνά μας οδηγούν στην κλασική ή τη ρωμαϊκή εποχή. Τα κομμάτια αυτά έχουν γραφτεί για να διαβάζονται και από κείνους που δεν έχουν καμιά διάθεση να μαγειρέψουν, αλλά σίγουρα θα τα εκτιμήσουν περισσότερο οι... ανήσυχοι μάγειρες, έστω κι αν μπαίνουν στην κουζίνα μόνο το σαββατοκύριακο. Αγλαΐα Κρεμέζη. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|