\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΠΑΡ
(108008268)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΟΤΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ Το βιβλίο Διεύθυνση και Τεχνική του μπαρ - Ποτά - Οινολογία γράφτηκε κυρίως για τους σπουδαστές του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και το περιεχόμενο του καλύπτει αναλυτικά όλες τις ενότητες που προβλέπονται από το διάγραμμα ύλης του μαθήματος Μπαρ - Ποτά - Οινολογία για τα τμήματα Τουριστικών Επιχειρήσεων των T.E.I. Επιπρόσθετα, το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές - σπουδαστές όλων των άλλων Τουριστικών σχολών, στα ενασκούμενα στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων στον τομέα του ελέγχου και του beverage management, στους barmen και γενικά σε όλους όσους ασχολούνται με την οργάνωση και λειτουργία του μπαρ είτε αυτό λειτουργεί σαν τμήμα ξενοδοχειακής μονάδας είτε σαν ανεξάρτητη επιχείρηση. Το βιβλίο βασίζεται και σε πρακτικές εμπειρίες, σε πληροφορίες από στελέχη υπηρεσιών, ξενοδοχειακών και άλλων επιχειρήσεων και εργαζομένων σε μικρά και μεγάλα μπαρ, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία απάντησαν στις ερωτήσεις μου και έδωσαν τη γνώμη τους πάνω σε θέματα που παρουσιάζονται σ' αυτό το βιβλίο, τους οποίους και ευχαριστώ. Πιστεύω δε, πως η έκδοση του θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην Ελληνική και ξένη βιβλιογραφία σχετικά με την οργάνωση, λειτουργία και έλεγχο του μπαρ σε συνδυασμό με την εξέταση των ποτών (αλκοολούχων, μη αλκοολούχων, cocktails) και της Οινολογίας. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|