\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΜΕΛΞΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ
(108161667)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η επιλεγμένη ύλη που αποτελεί το περιεχόμενου αυτού του βιβλίου καλύπτει όλο το φάσμα των θεμάτων που αφορούν στη μηχανική άμελξη του προβάτου και της αίγας. Στην ύλη αυτή έχουν ενσωματωθεί και τα αποτελέσματα της έρευνας των τελευταίων ετών, τα οποία σχετίζονται με την ανατομία και τη φυσιολογία του μαστού των μικρών μηρυκαστικών, με τη βελτίωση της αμελκτικότητας των ζώων και την αύξηση της αποτελεσματικότητας της μηχανικής άμελξης, με τις βελτιώσεις στα υλικά, στο σχεδιασμό και τη λειτουργία των αμελκτικών συγκροτημάτων, με τη συντήρηση του παραγόμενου γάλακτος κ.ά. Το βιβλίο αποτελείται από έξη μέρη και έχει συνολικά 17 κεφάλαια. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τα κεφάλαια 1, 2 και 3, τα οποία αναφέρονται στην ανατομία, τη μορφολογία και τη φυσιολογία του μαστού του προβάτου και της αίγας. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τα κεφάλαια 4, 5, 6 και 7, τα οποία αναφέρονται στις αρχές λειτουργίας, στο σύστημα κενού, στο σύστημα μεταφοράς του γάλακτος και στην αμελκτική μονάδα των αμελκτικών μηχανών. Το τρίτο μέρος περιλαμβάνει τα κεφάλαια 8, 9 και 10, τα οποία αναφέρονται στους τύπους των αμελκτικών μηχανών των αιγοπροβάτων, στα κριτήρια επιλογής τους, καθώς και στη συντήρηση και το μηχανολογικό έλεγχο αυτών. Το τέταρτο μέρος περιλαμβάνει τα κεφάλαια 11, 12 και 13. Τα κεφάλαια αυτά αναφέρονται στη συχνότητα, στη διάρκεια και στις τεχνικές άμελξης του προβάτου και της αίγας. Το πέμπτο μέρος περιλαμβάνει το κεφάλαιο 14, το οποίο αναφέρεται στον καθαρισμό και το πλύσιμο των αμελκτικών μηχανών. Τέλος, το έκτο μέρος περιλαμβάνει τα κεφάλαια 15, 16 και 17, τα οποία αναφέρονται στην ψύξη και την ποιότητα του αιγοπρόβειου γάλακτος, στη συντήρηση αυτού σε παγολεκάνες, καθώς και στη χρήση και τη συντήρηση των παγολεκανών. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|