Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Σαμπάνιες
Αφρώδη - Prosecco
Moscato d Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
0 αξιολογήσεις
Παράδοση σε 24 ώρες
ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ SEGURA VIUDAS BRUT ΛΕΥΚΟ MAGNUM 1500 ML
SEGURA VIUDAS
ΑΦΡΩΔΗ-PROSECCO ΑΦΡΩΔΕΙΣ ΟΙΝΟΙ
  • ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ SEGURA VIUDAS BRUT ΛΕΥΚΟ MAGNUM 1500 ML
  • ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ SEGURA VIUDAS BRUT ΛΕΥΚΟ MAGNUM 1500 ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 49.00 € 
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ SEGURA VIUDAS BRUT ΛΕΥΚΟ MAGNUM 1500 ML
(142006046)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η φρεσκάδα, μαζί με τη φρουτώδη και περίπλοκη γεύση είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν το Segura Viudas Brut Reserva. Η φρουτώδης γεύση και η φρεσκάδα απορρέουν από την εξαιρετική φροντίδα των σταφυλιών.
Οι καρποί συλλέγονται με το χέρι και μεταφέρονται στο οινοποιείο σε πλαστικά κιβώτια των 25 κιλών για να αποτραπεί κάθε ζημιά στον καρπό και κάθε οξείδωση του χυμού, που θα μπορούσε να προκαλέσει την απώλεια της φρεσκάδας.
Η περίπλοκη γεύση προέρχεται από μια ειδική τεχνική που περιλαμβάνει την ζύμωση της μαγιάς στη βάση του κρασιού για 3 μήνες πριν την εμφιάλωση κι από μια δεύτερη ζύμωση της μαγιάς για τουλάχιστον 15 μήνες στη φιάλη.

Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει 15 μήνες παλαίωσης κατ’ ελάχιστο μαζί με την οινολάσπη, σε συνθήκες απόλυτου σκότους και ηρεμίας, 20 μέτρα κάτω από το έδαφος και υπό μία σταθερή, φυσική θερμοκρασία ανάμεσα στους 14 και στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Το άρωμά του θυμίζει λευκά και τροπικά φρούτα μαζί με κίτρο, με μια ελαφριά νότα λουλουδιών. Η γεύση του είναι εξαιρετική, περίπλοκη και γεμάτη άρωμα, με καλή οξύτητα και τόνους άγουρου πράσινου λεμονιού και ανανά. Είναι ξηρό και διαρκεί πολύ στο τελείωμα.

Αποτελεί ιδανικό σύντροφο στα παστωμένα θαλασσινά (αχιβάδες, όστρακα, αντζούγιες) και στα πιάτα ζυμαρικών. Συνοδεύει τέλεια τα ήπια τυριά ή κάποιο απαλό μπρι.

Ακριβώς έξω από την Βαρκελώνη, στη καρδιά της περιοχής της Cava, υπάρχει ένα οινοποιείο που χρονολογείται από τον 11ο Αιώνα. Οι οινοποιοί είναι παθιασμένοι και αφοσιωμένοι στην δημιουργία υψηλής ποιότητας Cavas, με μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο.
Τα σταφύλια μαζέυονται με το χέρι, και χρησιμοποιείτε σπιτική μαγιά, και μακρυά ωρίμανση για την δημιουργία αυτών των μοναδικών κρασιών. κάθε φιάλη είναι ένας μοναδικός θησαυρός που θέλεις να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου. Όπως λένε κάποια μυστικά είναι καλύτερα να τα μοιράζεσαι.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Το άρωμά του θυμίζει λευκά και τροπικά φρούτα μαζί με κίτρο, με μια ελαφριά νότα λουλουδιών. Η γεύση του είναι εξαιρετική, περίπλοκη και γεμάτη άρωμα, με καλή οξύτητα και τόνους άγουρου πράσινου λεμονιού και ανανά. Είναι ξηρό και διαρκεί πολύ στο τελείωμα. 
Ποικιλίες : 50% Macabeo, 35% Parellada, 15% Xarel-lo 
Γλυκύτητα : Ξηρό 
Τύπος κρασιού : Οίνος Αφρώδης Λευκός 
% αλκοόλ : 11.5  
Συνοδεύει : Παστωμένα θαλασσινά (αχιβάδες, όστρακα, αντζούγιες) και στα πιάτα ζυμαρικών. Συνοδεύει τέλεια τα ήπια τυριά ή κάποιο απαλό μπρι 
Φύλαξη - Παλαίωση : 15 μήνες κατ’ ελάχιστο 
Μέγεθος φιάλης : 1.5lt 
Παραγωγός : Segura Viudas 
Περιοχή : Ισπανία 
Οινοποίηση : Οι καρποί συλλέγονται με το χέρι και μεταφέρονται στο οινοποιείο σε πλαστικά κιβώτια των 25 κιλών για να αποτραπεί κάθε ζημιά στον καρπό και κάθε οξείδωση του χυμού, που θα μπορούσε να προκαλέσει την απώλεια της φρεσκάδας.
Η περίπλοκη γεύση προέρχεται από μια ειδική τεχνική που περιλαμβάνει την ζύμωση της μαγιάς στη βάση του κρασιού για 3 μήνες πριν την εμφιάλωση κι από μια δεύτερη ζύμωση της μαγιάς για τουλάχιστον 15 μήνες στη φιάλη.



Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει 15 μήνες παλαίωσης κατ’ ελάχιστο μαζί με την οινολάσπη, σε συνθήκες απόλυτου σκότους και ηρεμίας, 20 μέτρα κάτω από το έδαφος και υπό μία σταθερή, φυσική θερμοκρασία ανάμεσα στους 14 και στους 16 βαθμούς Κελσίου. 
Ετικέτα : Brut 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση