\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΚΡΑΣΙ PAOLO 2009 ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΑΤΗ ΛΕΥΚΟ 750 ML
(142004167)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η ιστορία του Κτήματος Μερκάτη έχει της ρίζες του πίσω στον 18οαι. Το 1970 ο Λορέντζος Μερκάτης φυτεύει 16 στρέμματα σε μια προσπάθεια να διασώσει την οικογενειακή παράδοση αλλά και το σπάνιο στυλ των ζακυνθινών κρασιών εκούσιας οξειδωτικής παλαίωσης. Οι ποικιλίες Σκιαδόπουλο, Βιολεντό, Γουστολίδι, Παύλος και Κατσακούλια αποτελούν μοναδικά δείγματα του Ζακυνθινού και ελληνικού αμπελώνα που τείνει να εξαφανιστεί. Ένα κρασί με τρόπο οινοποίησης που θυμίζει το Sherry της περιοχής Jerez της Ισπανίας, χρώμα στην απόχρωση τσαγιού, πιο κοντά στο χαμομηήλι. Λόγω του τρόπου παρασκευής του, δηλαδή της ηθελημένης οξειδωτικής παλαίωσης και της επαφής του κρασιού με το Flor για σημαντικό χρονικό διάστημα διακρίνουμε ξηρούς καρπούς, οξειδωτικά στοιχεία, μέλι, ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα, ενώ στο στόμα είναι γεμάτο με υψηλή οξύτητα, μεταλλικότητα και εξαιρετικά ενσωματωμένο το αλκοόλ των 13,8%. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|