Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Μακεδονία
Πελοπόννησος
Λοιπές περιοχές Ελλάδας
Ιταλία
Γαλλία
Μπορντώ
Βουργουνδία
Παγκόσμιος αμπελώνας
Όλα τα ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
0 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΡΑΣΙ BARBARESCO ASIJ 2008 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
CERETTO
ΕΡΥΘΡΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΠΙΕΜΟΝΤΕ
  • ΚΡΑΣΙ BARBARESCO ASIJ 2008 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
  • ΚΡΑΣΙ BARBARESCO ASIJ 2008 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ BARBARESCO ASIJ 2008 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
(142003370)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Asij είναι η εισαγωγή των Ceretto στο μεγαλείο του Nebbiolo, όπως αυτό εκφράζεται στο terroir του Barbaresco.

Τυπικότατος χαρακτήρας αποξηραμένου τριαντάφυλλου, μαύρων φρούτων και γλυκών μπαχαριών.
Το Asij όμως έχει μια πιο απαλή ταννική δομή από τα περισσότερα Barbaresco, για να είναι έτοιμο προς κατανάλωση από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Το Chardonnay δίνει τον όγκο και την ένταση φρούτου ενώ η Ribolla Gialla, αν και λιγότερο αρωματική, προσθέτει μια λεπτόκοκκη υφή και μια αίσθηση ορυκτού στο στόμα 
Ποικιλίες : Nebbiolo 
Γλυκύτητα : Ξηρός 
Τύπος κρασιού : Οίνος Ερυθρός 
% αλκοόλ : 14.5% 
Φύλαξη - Παλαίωση : Ιδανικό μετά από 4-10 χρόνια ανεξάρτητα έτους και μετά από 15-20 έτη για τις εξαιρετικές χρονιές. 
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 1618°C 
Μέγεθος φιάλης : 750ml 
Παραγωγός : Ceretto Aziende Vitivinicole 
Περιοχή : Piemonte 
Αμπελώνες : Έκταση 4 εκταρίων με κλήματα που φυτεύτηκαν το 1965. Καλλιεργείται nebbiolo αποκλειστικά. Έδαφος με σύσταση 49% άργιλο, 32% ίλυ, 19% άμμο και PH 8.12 
Οινοποίηση : Η ζύμωση πραγματοποιείται σε θερμοκρασία 30οC. Η μηλογαλακτική ζύμωση ακολουθεί σε θερμοκρασία 18οC μετα από μικρή maceration της φλούδας για 7 ημέρες. Η ωρίμανση διαρκεί 24 μήνες και λαμβάνει χώρα σε μεγάλα παραδοσιακά βαρέλια και μερικώς σε μικρότερα των 3 εκατόλιτρων. 
Ετικέτα : Barbaresco Asij 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση