Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Μακεδονία
Πελοπόννησος
Λοιπές περιοχές Ελλάδας
Ιταλία
Γαλλία
Μπορντώ
Βουργουνδία
Παγκόσμιος αμπελώνας
Όλα τα ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
0 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΡΑΣΙ BARBERA D\'ALBA 2010 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
PIO CESARE
ΕΡΥΘΡΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΠΙΕΜΟΝΤΕ
  • ΚΡΑΣΙ BARBERA D\'ALBA 2010 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ BARBERA D'ALBA 2010 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
(142002944)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρώμα ώριμου κόκκινου κερασιού, λαμπερό, νεαρό. Έντονο φρούτο στην μύτη, που φαντάζει γοητευτική και απόλυτα ισορροπημένη. Το στόμα ακροβατεί με επιτυχία μεταξύ πλάτους και οξύτητας χωρίς δείγμα βάρους. Φρεσκάδα, ένταση, διάρκεια.

Κρασί από barbera με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας την άγρια ενέργεια των Barbera με την εξευγενισμένη κομψότητα των Barolo.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Χρώμα έντονα ρουμπινιού με κόκκινες χροιές. Το μπουκέτο είναι ζωηρό και διακρίνουμε ώριμα φρέσκα φρούτα. Στον ουρανίσκο είναι καθαρό με νότες ώριμων φρούτων, κερασιών, σοκολάτας και τελείωμα μακρύ και ευχάριστο. 
Ποικιλίες : 100% Barbera 
Γλυκύτητα : Ξηρός 
% αλκοόλ : 13% 
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 16 - 18°C 
Μέγεθος φιάλης : 750 ml 
Σοδειά : 2010 
Περιοχή : Piemonte 
Αμπελώνες : Οι αμπελώνες του Pio Cesare παράγουν εξαιρετικό κρασί από το 1881. Η παράδοση ξεκίνησε από τον Pio Cesare (το όνομα του ιδρυτή παραμένει και σήμερα το όνομα του κτήματος) όταν άρχισε να αγοράζει επιλεγμένους αμπελώνες στους λόφους του Barolo και του Barbaresco. Η αρχή του ιδρυτή ήταν ότι μόνο από εξαιρετικές ρόγες μπορεί να παραχθεί εξαιρετικό κρασί. Έτσι η ποσότητα μειώθηκε για χάρη της ποιότητας. Σήμερα υπεύθυνος είναι ο εγγονός του ο Pio Boffa ο οποίος έκανε πασίγνωστα σε όλο τον κόσμο τα κρασιά του παππού του. 
Οινοποίηση : Ο τρύγος λαμβάνει χώα μέσα Οκτωβρίου, η ζύμωση πραγματοποιείται για 10-12 ημέρες σε σταθερή ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-25οC. Η ωρίμανση διαρκεί δύο χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 25-55 εκατόλιτρων και σε μικρά γαλλικά δρύινα βαρέλια. 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση