\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(108066572)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το νέο βιβλίο «Διοίκηση Προσωπικού Ξενοδοχειακών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων» αποτελεί ένα εύχρηστο εγχειρίδιο, που σκοπός του είναι να εξηγήσει με απλό και κατανοητό τρόπο ορισμένες βασικές γνώσεις σε θέματα διοίκησης προσωπικού και να δημιουργήσει εκείνα τα ερεθίσματα, των οποίων η συστηματική εφαρμογή και ανάπτυξη μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του προσωπικού μια ξενοδοχειακής ή επισιτιστικής επιχείρησης. Το βιβλίο αποτελείται από 10 βασικά κεφάλαια, στα οποία αναπτύσσονται βασικά ζητήματα διοίκησης προσωπικού, όπως: Κάθε κεφάλαιο περιέχει σχετικές ερωτήσεις - εργασίες, οι οποίες διευκολύνουν τον αναγνώστη στην καλύτερη κατανόηση του ζητήματος που αναπτύσσεται. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει περίληψη στην οποία αναλύονται τα σπουδαιότερα σημεία. Η χρήση παραδειγμάτων και πρακτικών συμβουλών γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε το αντικείμενο να γίνει ευκολότερα κατανοητό από τον αναγνώστη. Το βιβλίο «Διοίκησης Προσωπικού Ξενοδοχειακών & Επισιτιστικών Επιχειρήσεων» είναι εύχρηστο για ένα αρκετά σύνθετο αντικείμενο, που με σωστή χρήση από τον αναγνώστη μπορεί να αποτελέσει ένα εύχρηστο εργαλείο διοίκησης. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|