Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λογοτεχνία
Παιδική Βιβλιοθήκη
Επιστήμες
Εκπαίδευση
Προσωπική Φροντίδα
Υγεία-Διατροφή
Προσωπική Βελτίωση
Σεξουαλική Αγωγή
Χόμπυ-Σπορ
Αλλα Θέματα
2 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEFS
ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEFS
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEFS
(108050190)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το νέο μας βιβλίο Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs, έχει σκοπό να μεταδώσει τις σωστές μεθόδους αξιοποίησης και παρασκευής των υδροβίων και κρεάτων.

Μέσα στα κεφάλαια αυτού του βιβλίου θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να χρησιμοποιείτε σωστά τον εξοπλισμό και τα εργαλεία τεμαχισμού. Θα αποσαφηνίσετε τις διαφορές και τις ομοιότητες των διαφόρων ειδών, τόσο των υδροβίων όσο και των κρεάτων. Θα μπορέσετε να επιλέγετε με σιγουριά τα κατάλληλα τμήματα ενός σφαγίου ή ακόμα και το κατάλληλο είδος ενός κρέατος ή ψαριού για κάθε παρασκευή. Θα ενημερωθείτε για τις ισχύουσες διατάξεις καθώς και για τους κανονισμούς οι οποίοι ισχύουν στους επαγγελματικούς επισιτιστικούς χώρους.

Είχαμε την επιθυμία να εκδώσουμε ένα βιβλίο ανατομίας και τεμαχισμού για την μαγειρική τέχνη, γιατί γνωρίζαμε πόσο απαραίτητο είναι σε κάθε επαγγελματία της εστίασης. Η υποστήριξη που είχαμε από τον οργανισμό CMA και την εταιρία GIESSER MESSER, καθώς και οι πλούσιες γνώσεις του καθηγητή Μαγειρικής και έμπειρου Chef κ. Αναστάσιου Δ. Αλεξιάδη, μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την έκδοση, προσθέτοντας ακόμη έναν τίτλο στον πλούσιο κατάλογο των εκδόσεών μας.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Εκδότης : LE MONDE 
Σελίδες : 184 
ISBN : 960-87274-8-0 
Σχήμα : 23x19 
Έτος έκδοσης : 2003 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 2
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση