\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΟΔΗΓΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
(108043123)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
H Ζαχαροπλαστική είναι τέχνη και επιστήμη, θα έπρεπε να είναι ενταγμένη στις επιστήμες διότι ο ζαχαροπλάστης ψάχνει, φαντάζεται, ενεργεί, πειραματίζεται και δημιουργεί πάντα με υπευθυνότητα και σωφροσύνη, διότι ξέρει ότι αυτό που θα προσφερθεί από τα χέρια του πρέπει να είναι υγιεινό, νόστιμο και αρίστης ποιότητας. Η Ζαχαροπλαστική, όπως και η μαγειρική, είναι γνωστή από πολύ παλιά. Οι πρώτοι τεχνίτες ήσαν οι αρχαίοι Έλληνες. Οι Ρωμαίοι γνώριζαν τους -κώνους-, τις -κρούστες- τους -αρτογάλανους- που είναι ζύμη που περιλαμβάνει κρασί, γάλα, λάδι και πιπέρι. Τον -στρίμπλιτα-, γλύκισμα με τυρί, τον -πλακούντα-, γλύκισμα από αλεύρι κριθαριού, τυρί και μέλι. Ο Μεσαίωνας γνωρίζει τη -γαλέτα- και τον -αποδίτη άρτο-. Στην Γαλλία μέχρι τον Μεσαίωνα τα θέματα της ζαχαροπλαστικής ρυθμίζονται μόνο από τις συνήθειες του επαγγέλματος. Το 1628 συστηματοποιούνται με κανόνες και συνταγές, που μεταβάλλονται και εξελίσσονται με το χρόνο. Η Ζαχαροπλαστική άρχισε να αποκαλύπτεται μετά το 1790 και έφθασε πράγματι στην ανάπτυξη τον 19ο αιώνα. Ο Γάλλος ζαχαροπλάστης ETIENHS BOILEAU με το βιβλίο του -Καλές τέχνες- δίνει νέες βάσεις και ώθηση για τη μάθηση της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης υποστηρίζοντας το επάγγελμα και ανεβάζοντας τους μισθούς των τεχνιτών. Με την πάροδο του χρόνου οι αρτοποιοί βλέποντας ότι τα παρασκευάσματα της Ζαχαροπλαστικής ήταν περιζήτητα, άρχισαν να ασχολούνται και αυτοί με την παρασκευή τους. Με την έντονη διαμαρτυρία όμως των Ζαχαροπλαστών και την επέμβαση της Αστυνομίας απαγορεύθηκε η παραγωγή παρασκευασμάτων Ζαχαροπλαστικής από τους αρτοποιούς. Κατά καιρούς οι ζαχαροπλάστες αγωνίστηκαν πολύ για να κρατήσουν ψηλά την τέχνη τους. Ήλθαν σε προστριβές με όσους επί βουλεύονταν το επάγγελμα και τη λεπτή τέχνη των ζαχαροπλαστών. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|