\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(108042692)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η διατροφή μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην κατάλληλη επεξεργασία των προϊόντων της πρωτογενούς παραγωγής (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία) τα οποία μετατρέπονται σε νέα προϊόντα και καταλήγουν τελικά στο πιάτο μας. Τα τρόφιμα όμως, ως φθαρτά προϊόντα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε συνθήκες περιβάλλοντος και η πρόκληση ανεπιθύμητων μεταβολών όχι μόνο μειώνει την εμπορική τους αξία, αλλά, πολύ περισσότερο, τα καθιστά επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου. Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί στην παρουσίαση των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση των αιτιών που προκαλούν αυτές τις μεταβολές στα τρόφιμα, έτσι ώστε αυτά να είναι ασφαλή για την υγεία του καταναλωτή. Περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τα αίτια που προκαλούν την ποιοτική υποβάθμιση και τις αλλοιώσεις στα τρόφιμα καθώς και για τις διάφορες μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων με τις οποίες μπορούν να παραχθούν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ικανά να διατηρηθούν χωρίς ανεπιθύμητες μεταβολές και αλλοιώσεις. Περιλαμβάνει τις μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων με θερμική και μη επεξεργασία, τις μεθόδους συντήρησης των τροφίμων σε χαμηλές θερμοκρασίες, τις μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης με απομάκρυνση νερού από τα τρόφιμα, τις ζυμώσεις που εφαρμόζονται στην παραγωγή τροφίμων και τα αντιπροσωπευτικά τους προϊόντα, τους φυσικούς και χημικούς αντιμικροβιακούς παράγοντες, τα αντιοξειδωτικά και τους παράγοντες αντιμετώπισης της μελάνωσης που χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά και τις αρχές της τεχνολογίας πολλαπλών εμποδίων που εφαρμόζονται στη βελτίωση των παραδοσιακών και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Με δεκαετή και πλέον εμπειρία διδασκαλίας του αντικειμένου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο συγγραφέας στο έργο αυτό ανταποκρίνεται τόσο στις απαιτήσεις των φοιτητών και των ανθρώπων που ασχολούνται με την επιστήμη, την παραγωγή και την εμπορία των τροφίμων, όσο και στις ανάγκες συστηματικής ενημέρωσης του μέσου καταναλωτή, του οποίου η ποιότητα ζωής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα των τροφίμων που μπαίνουν στο σπίτι του. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|